10.1.05

Brinsley Forde!

Kuidagi kuratlikult kuum on siin töö juures. Tuleb vist sellest, et tuba köetakse jaanuarile vastavalt. Väljas ju jaanuari pole teatavasti.
Eile olime ka osalised selles idiootide kambas, kes tormi vaatamas käisid, samal ajal kui paljud inimesed oma kodudest evakueeriti ja Eestimaad tabas häda.
Midagi väga eriskummalist me siiski ette ei võtnud, võitlesime ennast lihtsalt läbi tuuleiilide Linnahalli katusele. Ja üritasime sealt sensatsioonilisi pilte teha. Viimasest ei tulnud muidugi suuremat välja, sest piltidel on kõik ühtlaselt hall. Paneks mõne siia uudistamiseks üles kah, aga:
1. Ei ole neid siin arvutis.
2. Pole seda asja ikka õieti selgeks suutnud õppida, kuidas see ülespanek käib.
See on uskumatu, kui rumal võib inimene mõnes asjas olla. Ilmselt on asi ka tahtmises või huvis või maeiteamilles... Nojah, võib-olla hiljem üks pilt, kui mind sel alal aidatakse.

Pärast Tuult oli võrratu Hellas Hundis hõõgveini juua. Väga hea on see jook seal muuseas, hoopis huvitavama maitsega, kui näiteks Apollo Lugemiskohvikus. Mitte parem niivõrd, teistsugune küll.

Ja oli ikka uhke küll, kui Oldham Athletic laupäeval Manchester City't 1:0 võitis. Peab muidugi Inglise jalgpalli natuke tundma, et saada aru, millega tegemist. Suur üllatus. Rahva piiritu rõõm. Väike klubi hävitab suure. Ilus. Lapsepõlve laupäevaõhtupoolikud mustvalge teleri eest tulid nii elavana silme ette...
Aga enam Inglise vutti kodus ei näe. Olgu nad neetud.