21.9.04

Vana laiskvorst

Siis tõepoolest - ma pole siia 10 päeva ridagi kirjutanud. No kus on inimese kombed?
Ah jaa. Eile Linnateatris vaimustas Epp Eespäev Vincent Van Gogh'i noorpõlvest rääkivas tükis "Vincent". Tõesti suurepärane mäng ja milline koostöö ülejäänud nelja näitlejaga, kes kõik alles noored ja alustamas. Tuleb lisada, et näitemäng oli tõesti hästi kirjutatud.
Väga hubane õhtu oli ja soe ja sume ja üldse mitte sügisene. Linnateater on kõiksugu põnevaid mängukohti leidnud endale. Seekord siis Hobuveski seal päris Laia tänava lõpus. Puu ja kivi, kivi ja puu.
Pärast avastasin, et vanalinn on imeilus õhtupimeduses. Üks maja teise järel on saanud suurepärase valgustuse. Pole see linnake siin enam pime ja kõle, nagu veel üsna hiljuti.
Hommikul kuulsin õudset uudist, et minu lemmikklubi Liverpooli parim mängija Stevie Gerrard on saanud hirmsa vigastuse, millest paranemine võtab kuid. Jalgpallihooaeg jälle untsus vist...
...Ja see Arno Pijpersi vallandamise lugu siin Eestis! 13 Jalgpalliliidu juhatuse liiget räägivad Päevalehes ühte ja sedasama veidrat juttu. Justkui oleks eelnevalt kokku leppinud. Minu mõistus ei võta, kust selline üksmeel hollandlase väljaheitmisel nüüd äkki saavutati? Ja mis saab Eesti koondise sügisestest mängudest... Ei sellest head nahka tule.