29.7.04

Käib ümberringi äge šeik.

Täna kallab mõnusalt. Mulle meeldivad sellised hommikud. Meeldib vaadata tavaliselt nii ennasttäis inimesi hädiselt vihmavarjude alt välja piilumas. Asi on ju selles, et paljude inimeste arvates kontollivad nad ise oma elu. Et kõik siin maailmas on oma teha ja mis mina teen, on hästi tehtud. Aga nii ei ole ju. Mulle meeldib täna mõelda nendele, kes võtsid puhkuse ja plaanisid just täna kusagil rannas lebada ja oma talv läbi hästi treenitud keha välja paista lasta.
Tavaliselt olen naeruväärne mina. Täna hoopis nemad. Las aga kallab.

27.7.04

Tobyl on kiiver peas

Jänki Toby Stevenson hüppab Stockholmis teivast täna õhtul, kiiver peas. Selline tavaline jäähokikiiver. Tegelikult on see väga mõistlik. Koledaid õnnetusi on juhtunud, kui teivashüppaja üle 5 meetri kõrguselt valesse kohta kukub. Näiteks teibaauku. Huh. Aga Tobyl on kiiver peas ja kõik kenasti korras.


22.7.04

Peavalu

Huvitav, millest tulevad need vastikud peavalud? Ja miks tabavad nad alati kõige ebasobivamatel hetkedel - näiteks laupäevaõhtutel, kui tahaks elust ja ümbritsevast rõõmu tunda...aga ei lasta. Võib-olla olen ise iga oma häda põhjus. Seegi võimalik muidugi.

20.7.04

Muusika.

Olen täna kuulanud BBC Raadio 6. kanalit. Ja tundnud ennast fantastiliselt hästi. Siin näiteks nimekiri uutest artistidest, mis olen ainult tänase päevaga enda jaoks avastanud:
Snow Patrol
The Futureheads
Secret Machines
The Concretes
Lee Griffiths
The Killers
Midlake
Kelis
Haven
Roman Candle

Pluss muidugi pikk nimekiri vanu tuttavaid.
Vähesed asjad suudavad niimoodi innustada, kui värske, suurepärane pala rockmuusikat. Vaielge vastu. ;)

19.7.04

Alustuseks...

Tere!

Mina olen Kristian. Sa ei tunne mind. Ma ise ei tunne ennast ka eriti hästi. Täna otsustasin oma mõtteid Sinuga jagama hakata. Võib-olla ei olnud see hea mõte. Võib-olla ei olegi mul midagi eriti öelda. Aga seda näitab aeg ja see on minu mure. Kui juhtud millegipärast siia, siis ära unusta, et ma kirjutan Sulle. Ja endale. Kellelegi teisele aga mitte.